Korona epidemia

Pilates Studio Hyväolon Korona epidemian ehkäisy ja toimenpiteet!
Koronavirus herättää paljon kysymyksiä liikunta ja ryhmätuntien järjestäjien keskuudessa, myös meillä. Tällä hetkellä pilates salilla toiminta jatkuu normaalisti alle 10 henkilön pienissä ryhmissä ja tunnit pidetään aikataulun mukaisesti. Seuraamme koronatilannetta jatkuvasti AVI:n, hallituksen, THL:n ja viranomaistahojen ohjeistuksia ja tiedotteita tilanteesta. Reagoimme niihin tarvittavilla toimenpiteillä nopeasti.

Olemme päättäneet, että 4 viikkoon emme harjoittele pienvälineillä tai muilla apuvälineillä laisinkaan. Teemme perinteistä pilates mattoharjoittelua. Myös ohjaajat välttävät fyysistä kosketusta ohjattavan ryhmän henkilöiden kanssa. Ota mukaan oma juomapullo ja iso pyyhe, jonka voit sijoittaa maton päälle suojaksi. Voit halutessasi ottaa tunnille oman jumppamaton. Desifioimme jumppamatot jokaisen tunnin jälkeen.

Meidän onneksi ryhmäkoot ovat pieniä ja etäisyys toiseen jumppaajaan on riittävä.

Tiedotamme korona asioista yrityksen facebook -sivulla http://www.facebook.com/pilatesstudiohyvaolo

Mikäli olet flunssainen tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, pyydämme huomioimaan kanssajumppaajat ja ohjaajan välttämällä tulemasta tunnille. Salilla on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen puhdistukseen. Valitettavasti käsidesit ovat kaikkialta loppu. Wc-tiloissa on luonnollisesti saippuaa ja paperisia käsipyyhkeitä käsihygienian ylläpitoon.

Pysytään terveinä ja toivotaan, että epidemia uhka laantuu mahdollisimman pian.

Terveisin. Pilates Studio Hyväolo

Varaa paikkasi tunneille.

Lue lisää https://www.pilatesstudiohyvaolo.fi/online-pilates-tunnit/

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.