Korona

Tiedote Korona tilanteeseen 21.1.2022

Uudenmaan kokoontumisrajoitukset kiristyvät Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä. Liikuntatilojen täyssulkemisen jodosta joudumme peruuttamaan kaikki salilla pidettävät tunnit 28.12.2021-31.1.2022 välisenä aikana.

Varausjärjestelmässä on kevätaikataulun tunnit tiistaista 11.1.2022 alkaen.

Ohjeita salitunnille

Toiminta on rajattu Korona-aikana siten, että tunneilla on enintään 10 henkilöön (9 + ohjaaja). Online- tunteja on lisätty salituntien rinnalle viikkoaikatauluun.

Pesethän kädet ennen saliin tuloa eteisen wc tilassa. Voit tuoda oman jumppamaton sekä tarvittavan pienvälineen salille harjoittelun ajaksi. Toivon sinun saapuvan tunnille juuri ennen tunnin alkua, jotta edellinen ryhmä ehtii poistua tilasta. Tarpeetonta oleskelua yleisissä tiloissa tulisi välttää.

Pilates-harjoittelu yksilölajina tapahtuu omalla matolla, jolloin turvaväli on helppo pitää ja henkilöiden väliset lähikontaktit voidaan tosiasiallisesti välttää. Suosittelen, että mahdollisuuksien mukaan vaatteiden vaihto tapahtuisi jo kotona.

Käsiendesinfiointi on mahdollista niin sisäänkäynnissä, wc-tilassa, keittiössä sekä salin hyllyllä, jossa sijaitsee myös välineiden desinfiointi aineet.

Kaikki välineet puhdistetaan jokaisen käytön jälkeen.

Käytävällä ja pukutilassa maskia tulee käyttää ja sen käyttöä suosittelen vahvasti aina, kun mahdollista. Mikäli maski on päässyt unohtumaan saat maskin käyttöösi salin info-taululta.

Kaikkien tulee ilmoittautua tunneille varausjärjestelmän kautta. Varausjärjestelmään kannattaa päivittää omat ajantasaiset yhteystiedot, jotta voin tiedottaa sinulle mahdollisista muutoksista. Tulethan Pilates Studio Hyväolon tiloihin täysin oireettomana ja terveenä sekä kaikkia karanteenimääräyksiä noudatetaan.

Mikäli tilanne olennaisesti muuttuu toiminnan osalta, ilmoitan siitä sinulle erikseen. Pilates Studio Hyväolon ajankohtaisia juttuja voit seurata myös Facebook- tai Instagra-sivuilta.

Ajankohtaista Covid-19 tilanteesta voit lukea THL-sivuilta.

Ohjeita online pilates-tunnille

Nauti pilates-tunneista missä vain. Treenata voit kotona, työmatkalla tai esimerkiksi kesämökillä. Online tunnit järjestetään GotoMeeting-sovelluksen kautta. Online-tunnit on merkitty aikatauluun erikseen.

Ilmoittautuminen online-tunnille

Ilmoittaudu tunnille varausjärjestelmässä.

Erillisiä käyttäjätunnuksia ei sinun tarvitse luoda GoToMeetingiä käyttäessä. Lähetän sinulle sähköpostitse pilates (at) pilatesta.fi osoitteesta ohjeet ja linkin osallistumisesta tunnille. Viesti lähetetään noin 1-2 tuntia ennen tunnin alkua.

Tietoa osallistujalle

Online-tunnin kesto on noin 60 minuuttia. Lähetys alkaa 5-10 minuuttia ennen tuntia. Omaa kameraa ja ääntä ei pidetä päällä. Saat harjoitella rauhassa. Mikäli haluat tarkempaa ohjaamista tai varmuutta tekniikasta voit tulla Pilates Studio Hyväolon salille yksityistunnille tai live- harjoitustunnille. Pilates perusteet käydään läpi peruskurssilla tai starttikurssilla. Lue lisää kohdasta kurssit.

Treenivälineet tunnilla

Online-tunnilla käytetään tunnin aiheesta riippuen kuminauhaa, käsipainoja tai palloa. Tarvittavasta pienvälineestä ilmoitetaan varauskalenterissa tunnin yhteydessä. Pilates-tunnille voi osallistua myös ilman välinettä. Saat tarvittaessa erilaisia ohjeita harjoitteluun esimerkiksi selkävaivoissa tms.

Tunnin maksaminen

Tunti maksaa osallistujalle 10€ kerta tai jo olemassa olevasta harjoituskortista ½ kerta. Maksu maksetaan yrityksen tilille tai mobilepay-maksuna.

Tervetuloa treenaamaan yhdessä salilla tai online 🤗

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.