Online-henkilöstöliikunta

Online-henkilöstöliikunta mahdollistaa harjoittelun missä vain sekä etätyötä tekeville. Tunteja voi treena kotona, kesämökillä, työpaikalla tai työmatkalla hotellissa. Online-tunnit voidaan järjestää viikottain viikkotuntina tai videotallenteena. Tunnille voi osallistua koko henkilöstömäärä kerralla ja erillisiä treenitiloja ei tarvita olla.

Miksi online-henkilöstöliikunta.

Lisääntynyt etätyö on vähentänyt monen liikkumista entisestään, kun työmatkoihin käytettävä hyötyliikunta on poistunut arjesta. Online-tunnille osallistuva tekee pidempiä sarjoja ja harjoittelee intensiivisemmin kuin itsenäisesti harjoitteleva tekisi.

Treenaaminen kotona säästää monilta aikaa, kun salille siirtymiseen vievä aika säästyy. Voi treenata vapaasti haluamissaan vaatteissa. Joskus oma ulkonäkö tai kehon erilaiset vaivat saattavat estää salitunnille lähtemisen. Osallistuja voi tutustua helposti harjoitteisiin sekä ohjaajan tapaan toimia.

Online-tunti on tehty niin helpoksi, että mukaan tuleminen on vaivatonta. Tunnit suunnitellaan pilates-menetelmää käyttäen. Tunnilla keskitytään yhteen asiaan kerralla, joka varmistaa, että osallistujan on helppoa seurata mukana. Ohjaaminen on selkeää unohtamatta iloista treeniasennetta. Tunnit ohjataan monipuolisesti siten, että ohjaaja antaa samalla tunnilla vaihtoehtoisia liikkeitä niin vasta alkavalle kuin huippu-urheilijalle. Aina on tarjolla korvaava liike. Työntekijä voi lähettää yksityisen viestin ohjaajalle yksilöllisistä tarpeita, joita otetaan tunnin ohjaamisessa huomioon.

Miten online-tunti järjestetään.

Online-tunnit järjestetään GotoMeeting-sovelluksen kautta. Yritykselle luodaan viikottainen suojattu linkki tapaamiseen. Tunnit kestävät sovitusti 45-60 minuuttia. Lähetys alkaa 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua. Tuntia suunniteltaessa sovitaan erikseen mitä tehdään ja onko tunti rauhallisempaa vai sykettänostavaa harjoittelua. Tarvittaessa käytetään harjoitusvälineitä kuten esimerkiksi pallo, kuminauha tai käsipainot. Mikäli GoToMeeting-sovelluksen kanssa tulee ongelmia tulee ohjaajaan olla yhteydessä.


Hinnasto

Paketti 1
Viikottainen online-tunti
Kesto 45-60 minuuttia.
Hinta: 240€ sis alv 24%

Paketti 2
5 videotallennetta.
Kesto a´45-60 minuuttia.
Erikseen räätälöityjä tallenteita + siirto salatun sivuston taakse yrityksen omaan rajattomaan käyttöön.
Hinta: 1450€ sis alv 24%.

Paketti 3
10 videotallennetta.
Kesto a`45-60 minuuttia.
Erikseen räätälöitynä tallenteena + siirto salatun sivuston taakse yrityksen omaan rajattomaan käyttöön.
Hinta: 2800 € sis alv 24%.

Ota yhteyttä ja sovitaan työyhteisölle sopiva paketti.

Pilates Studio Hyväolo Oy
Minja Jämsänen

minja (at) pilatesstudiohyvaolo.fi
+ 358 400 818 368

Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Näin aloitat pilates-harjoittelun.