Online pilates-tunnit

Online pilates-tunti on kokonaisuus, joka tehostaa koko kehontreeniä.

Online pilates-tunnit mahdollistaa harjoittelun missä vain. Treenata voit kotona, työmatkalla tai esimerkiksi kesämökillä. Online tunnit järjestetään GotoMeeting-sovelluksen kautta.

Ilmoittautuminen online pilates-tunnille

Ilmoittaudu tunnille varausjärjestelmässä.

Erillisiä käyttäjätunnuksia GoToMeeting-sovellukkseen ei sinun tarvitse luoda. Lähetän sinulle sähköpostitse pilates (at) pilatesta.fi osoitteesta ohjeet ja linkin osallistumisesta tunnille. Tarkista roskapostikansio, jos et sähköpostiviestiä löydä. Viesti lähetetään noin 2-3 tuntia ennen tunnin alkua.

Tietoa osallistujalle

Online pilates-tunnit kestävät 60 minuuttia. Lähetys alkaa 5-10 minuuttia ennen tuntia. Omaa kameraa ja ääntä ei pidetä päällä. Saat harjoitella rauhassa. Mikäli haluat tarkempaa ohjaamista tai varmuutta tekniikasta voit tulla Pilates Studio Hyväolon salille yksityistunnille tai live- harjoitustunnille. Pilates perusteet käydään läpi peruskurssilla tai starttikurssilla. Lue lisää kohdasta kurssit.

Ennen tunnin käynnistymistä voit lähettää minulle tekstiviestillä viestin, mikäli sinulla on tunnille osallistumiseen joitain erillisiä toiveita esim. polvi, olkapää, selkävaivoissa tai olet esimerkiksi raskaana. Osaan ottaa ohjatessa huomioon sinun tarpeesi. Tunnille osallistuminen on silloin turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Online pilates-tunti on kokonaisuus, joka tehostaa koko kehontreeniä.
Online pilates-tunti on kokonaisuus, joka tehostaa koko kehontreeniä.

Treenivälineet tunnilla

Online-tunnilla käytetään tunnin aiheesta riippuen kuminauhaa, käsipainoja, pilates-vannetta, pilates-rullaa tai palloa. Tarvittavasta pienvälineestä ilmoitetaan varauskalenterissa tunnin yhteydessä. Pilates-tunnille voi osallistua myös ilman välinettä. Saat tarvittaessa erilaisia ohjeita harjoitteluun esimerkiksi selkävaivoissa tms.

Tunnin maksaminen

Tunti maksaa osallistujalle 14€ kerta tai 10 kertaa 120€. Maksu maksetaan yrityksen tilille, liikuntasetelisoveluksella tai mobilepay-maksuna. Katso hinnasto ja maksutavat täältä.

Tervetuloa treenaamaan 😃

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.