Online pilates-tunnit mahdollistaa harjoittelun missä vain. Treenata voit kotona, työmatkalla tai esimerkiksi kesämökillä. Online-tunnit järjestetään GotoMeeting-sovelluksen kautta.

Keskiviikko 18.00-19.00
Torstai 18.00-19.00
Sunnuntai 19.30-20.30

Ilmoittautuminen online-tunnille

Ilmoittaudu tunnille varausjärjestelmässä.
Lähetän paikan varanneelle sähköpostiin tarkemmat ohjeet ja linkin online-tuntiin osallistumisesta info(at) pilatesstudiohyvaolo.fi sähköpostiosoitteesta. Tarkista myös roskapostikansiosi, jos et näe viestiä. Viesti lähetetään 2-3 tuntia ennen tunnin alkua.

Erillisiä käyttäjätunnuksia GoToMeeting-sovellukseen ei sinun tarvitse luoda.

Tietoa osallistujalle

Tunnit kestävät 60 minuuttia. Lähetys alkaa 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua. Tuntia varatessa kerrotaan mikäli tarvitset jonkin harjoitusvälineen kuten esimerkiksi pallo, kuminauha tai käsipainot. Mikäli GoToMeeting-sovelluksen kanssa tulee ongelmia voit soittaa 0400 818 368 numeroon. Autan sinua mielelläni.

Omaa kameraa ja ääntä ei pidetä päällä. Saat harjoitella rauhassa. Chatboxiin voit kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja koko tunnin ajan.

Mikäli haluat tarkempaa ohjaamista tai varmuutta tekniikasta voit tulla Pilates Studio Hyväolon salille yksityistunnille tai live harjoitustunnille. Lue lisää kohdasta kurssit.

Tunnin maksaminen

Tunti maksaa osallistujalle 10€ kerta tai jo olemassa olevasta harjoituskortista 1/2 kerta. Maksu maksetaan yrityksen tilille tai mobilepay-maksuna 0400 818 368 Pilates Studio Hyväolo.

Tervetuloa treenaamaan.