Puistopilates

Puistopilates on sinulle mitä mainioin tapa pitää huolta itsestäsi myös kesällä. Vaikka mieli on lomamoodissa, kaipaa kroppa liikuntaa. Mielikin saa raihoittumista, kun treeni tehdään kauniissa puisto ympäristössä. Treeni paikat ovat olleet 10 vuoden ajan Järvenpään Rantapuisto ja Tuusulan Kellokoskella Carlanderin puisto Kellokosken kirkon vieressä. Puistossa on myös helppo pitää turvaväliasioita huolta 👌.

Toimintaa läpi kesän.


Pilates Studio Hyväolon palvelut on auki läpi kesän. Puistotunneihin on oltu erityisen tyytyväisiä. Tunnille sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kesäsuunnitelmien lomassa voit helposti tulla treenaamaan vaikka extempore. Riittää, kun otat mukaan maton ja juomapullon.

Tunnille saa osallistua vaikka lajista ei olisi aikaisempaa kokemusta. Harjoittelupaikat ja ajat ovat olleet samat kaikki vuodet. Usea asiakas muistaa ulkoa milloin puistotunnit alkavat ja odottavat niiden alkamista innolla.

Kellokoskella treenaamme vanhan ison puun alla. On rentouttavaa tehdä selinmakuulla liikkeitä, kun näkee puun oksia, taivasta ja kuulee linnunlaulua. Mielesi varmasti lepää ja keho saa sille tärkeää liikettä.

Puistopilates-tunti Kellokoskella 2018.

Järvenpään Rantapuistossa järven kauneus on vieressä. Paikan löydät helposti keltaisten kaarien läheisyydestä.

Sateen sattuessa treenit siirretään sisätiloihin Pilates Studio Hyväolon salille. Tunteihin liittyviä muutoksia voit seurata facebook-sivulta.

Kaverin kanssa voit ostaa puistotunnille yhteisen sarjakortin. Useat haluavat treenata ja viettää aikaa yhdessä harjoituksen lomassa. Sarjakortti on käytettävissä sekä Järvenpäässä ja Kellokoskella. Iloitsen nähdessäni treenaajia myös kesällä ja ehdimme vaihtaa kuulumisia ennen tuntia.

Kesän aikana opit varmasti kaikki pilateksen perusteet. Harjoittelua voit jatkaa syyskaudella pilates-salilla. Kurkkaa viikkoaikataulun tarjonta.

Puistopilates aikataulu

Tunnit on kesällä ajalla 11.5. – 25.8.2021.
Tunteja ei pidetä 24.6.-12.7.

Järvenpään Rantapuisto ti 19.00 – 20.00
Kellokoski Kirkon vieressä Carlanderin Puisto ke 19.00 – 20.00

Hinta 9€ kerta tai 10 kertaa 75€. Sarja kortti on voimassa 11.5.-25.8.
Maksuna käy käteinen, kortit, mobilepay sekä kaikki liikuntaseteli vaihtoehdot.

Jos sinulla on kevätlukukaudelta ostettu sarjakortti. Veloitan siitä 1/2 kerta. Tällöin sinulla ei jää kertoja käyttämättä.

Toivottavasti nähdään puistossa 🤗

Tutustu pilatesharjoitteluun.