Pilates-harjoittelu

Näin aloitat pilates-harjoittelun kolmella eri tavalla helposti 👍. Tunteja ja kursseja järjestetään ympäri vuoden. Aloita harjoittelu ohjaajan kanssa yksityistunnilla tai ilmoittaudu kurssimuotoiselle alkeistunnille startti- sekä peruskurssille. Katso kurssiaikataulu.

Pilates on kehonhallinta menetelmä, jota voidaan treenata mattotunnilla tai pilates-laitteella. Pilates Studio Hyväolossa on Reformer niminen pilates-laite. Kurssit on jaksotettu useaan aihe aihe alueeseen. Kurssilla opitaan kehonhallintaa monipuolisesti. Tutustu pilates-harjoitteluun.

Kaikki tunnit ovat käytännön läheistä treeniä. Oppimisen selkeytenä saatetaan käyttää apuvälineenä harjoittelun ohessa erilaisia treenivälineitä: pilates-pallo, rulla, käsipainot, pilates-vanne, kehollisia lihaskuvia, luurankoa tai liikehallintamittaria. Harjoiteltaessa on tärkeää oppia muun muassa selän hyvät asennot (neutraaliasennot) sekä syvien lihasten toiminta (powerhouse).

Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. Tunnit on jaoteltu eri tasoille. Kurssin jälkeen on hyvä valita perus/keskitason tunnit. Siellä pärjäät varmasti. Ryhmä koot ovat pieniä, joten ohjaaja yksilö kaikille sopivan treenin ryhmässä. Ohjaaja antaa ohjeen liikkeen lähdössä ja kukin treenaa sitä omaan tahtiin. Tunnille tai kurssille tarvitset mukaan rennot treenivaatteet ja pyyhkeen pään alle. Liikumme paljain jaloin tai sukkasin. Muut tarvittavat välineet löytyvät salilta.

Yksityistunti

Näin aloitat pilates-harjoittelun henkilökohtaisella tavalla. Yksityistunnilla opetuksen sisältö räätälöidään tarpeittesi mukaan pilateksen alkeisopetuksesta tekniikkaopastukseen.
Soita ja varaa aika yksityistunnille 0400 818 368.
Tunnin hinta 79€ sis alv.

Pilates-startti

Pilates-startti kurssi sisältää yhden 60 min yksityistunnin ohjaajan kanssa + 2 kertaa 60min ryhmätuntia. Yksityistunnin jälkeen voit ilmoittautua ryhmätunnille.
Soita ja varaa aika yksityistunnille 0400 818 368.
Startin hinta 99€ sis alv.

Pilates-peruskurssi

Pilates- peruskurssi on kestoltaan 4 tuntia. Yleisemmin ne järjestetään viikonloppuisin. Kurssi on jaettu kahteen osaan lauantaina 2h 1-osa powerhouse + neutraalit asennot ja sunnuntaina 2h 2-osa lapatuki + hengitys. Kurssilla saat perusteet menetelmän pääperiatteisiin.

On mukavampaa tulla pienryhmään, kun ymmärtää mistä puhutaan ja millaisia harjoituksia on tulossa.

Katso tulevat peruskurssit. Ilmoittautumisen jälkeen noin viikkoa ennen kurssia sinulle lähetetään sähköpostiin kurssikirje, jossa on tarkempaa tietoa osallistumisesta.

Tule mukaan Pilates Studio Hyväolon porukkaan. Ympärilläsi on hauska ja iloinen 😃 harrastajaporukka joka tsemppaa sinua eteenpäin.