Peruutusehdot

Yksittäisiä tunteja ja sarjakortteja voit varata ja ostaa sähköisenvarauskalenterin kautta milloin vain. Ilmoittautuminen on sitova. Tehdyn varauksen jälkeen saat sähköpostiisi Ilmoittautumisvahvistuksen.

Peruutusehdot online- ja salitunnille

Aamun tai aamupäivän (klo 11.00-12.00) pilatestunnit tulee peruuttaa klo 09.00 mennessä ja iltatunnit klo 15.00 mennessä. Tällöin ohjaaja ehtii tehdä mahdollisia muutoksia tunnin pitoon tai siirtoon. Minimi osallistujamäärä on 4 henkilöä.

Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumaan tunnille tai kurssille sairauden takia, palautetaan maksu asiakkaalle ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mikäli tunti tai kurssi peruutetaan järjestäjästä johtuvasta syystä, maksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaan.

Peruuttamattomasta tunnista peritään sarjakortilta kertamaksu.

Jonopaikan peruminen

Mikäli varaat itsellesi jonotuspaikan täynnä olevalle tunnille ja tunnille vapautuu paikka, siirryt automaattisesti tunnille osallistujaksi. Saat tästä tekstiviestin antamaasi matkapuhelinnumeroon ja sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et pystykään osallistumaan jonottamallesi tunnille, peruuta ilmoittautuminen yllä mainittujen peruutusehtojen mukaisesti. Huomioithan siis, ettei jonossa kannata olla, mikäli et voi osallistua tunnille.

Pilates Studio Hyväolo varaa oikeuden tuntien sekä kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Mikäli ohjelmaan tulee tilaisuuden järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta tilaisuuteen, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaan. Maksun maksaminen on ehdoton edellytys osallistua tilaisuuteen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sarjakorttien voimassaoloajat

  • 5 kertaa 99€ 12vkoa
  • 10 kertaa 190€ 16 vko
  • 15 kertaa 270€ 20 vkoa
  • 20 kertaa 320€ 24 vkoa

Voit käyttää vanhentuneen sarjakortin 6 kuukautta 3€ lisämaksulla /kerta puolenvuoden ajan voimassaoloajan päättymisen jälkeen. Lisämaksu maksetaan erikseen käteisenä, tilille, pankkikortilla, luottokortissa tai Mobilepay. Lisämaksu suorityksen jälkeen ohjaaja manuaalisesti lisää sarjakorttiin voimassaoloaikaa.

Tutustu hinnastoon.

Tutustu viikkotunteihin.

Tutustu pilatesharjorjoitteluun.

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.