Sali

Pilates Studio Hyväolo

Pilates Studio Hyväolon salilla on kattava tuntivalikoima viikkottaiseen harjoitteluun. Ryhmäkoot ovat maksimissan 13 henkilöä samanaikaisesti. Näin varmistuu, että treenaaja saa yksilöllistä ohjausta tunnilla.

Nykyiset asiakkaat

Ilmoittaudu ja osta sarjakortti tunnille varauskalenterin kautta. Pariskuntakorttia käytettäessä tulee tunnille varata kaksi paikkaa samalla käyttäjällä. Voit ilmoittautua myös keski- ja jatkotason tunneille.

Pilates Studio Hyväolossa treenataan salilla ja online.

Uusi asiakas salilla

Ilmoittaudu peruskurssille tai varaa starttipaketin yksityistunti ohjaajan kanssa. Katso seuraava peruskurssi. Peruskurssin tai startin jälkeen voit ilmottautua viikkotunneille. Aluksi suosittelen salilla perustuntia tai selkäryhmää.

Starttikurssin ajan varaat ajan kätevästi puhelimitse 0400 818 368 tai sähköpostilla info (at) pilatesstudiohyvaolo.fi.

Uusi asiakas online

Online-tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta. Tunnille varaat paikan viikkokalenterista. Saat tarkemmat ohjeet osallistumiseen sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.
Tunneilla on aina teema jota käsittelemme ja treenaamme. Opit varmasti perusasiat.
Tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia yrityksille

Toteutamme yrityksille erilaisia räätälöityjä palveluja elämäntapoihin, työssä jaksamiseen ja terveelliseen liikuntaan salilla tai yrityksen omissa tiloissa. Suosituimmat pavelut ovat pilates-tunnit sekä erilaiset räätälöidyt kurssit.
Kysy tarjous ja laita viesti info (at) pilatesstudiohyvaolo.fi