Sarjakortti

Treenaa edullisemmin sarjakortilla. 👌 Kevätkaudella 8.1.2024 alkaen voit ostaa ennakkoon kertakäyntejä tai erilaisia sarjakortteja myös tuntiajanvarausjärjestelmän kautta.

Pilates Studio Hyväolon sarjakortteja voit ostaa varausjärjestelmän kautta.

Näin ostat sarjakortin

Osto tehdään prepaid-kortti osiossa. Valitse haluamasi sarjakortti. Ohjelma pyytää kirjautumaan sisään järjestelmään ostaessasi prepaid-korttia. Tämän jälkeen siirryt verkkomaksuun. Maksaa voit Mobilepay, Pivo, pankki- tai luottokortilla, verkkopankilla, laskulla ja osamaksulla.

Oston jälkeen ostettu sarjakortti on nähtävissä varausjärjestelmän tililläsi kohdassa omat prepaid-kortit. Nähtävissä on myös sarjakortin voimassaoloaika sekä kuinka monta käyttökertaa on jäljellä.

Pilates Studio Hyväolon sarjakortti oston jälkeen harjoituskerrat ovat nähtävissä varausjärjestelmän tililläsi kohdassa omat prepaid-kortit.

Näin sarjakorttia veloitetaan

Saapuessasi tunnille tai osallistuessasi online-tunnille ohjaaja merkitsee sinut tunnille saapuneeksi ja siinä yhteydessä sarjakortilta veloittuu 1 kerta.

Pariskuntakorttia käytettäessä tulee käyttäjän tehdä kaksi varausta samalla käyttäjällä kyseiselle tunnille.

Peruuttamattomista tunneista ohjaaja veloittaa sarjakortilta 1 kerran. Lue tuntien peruutusehdot.

Vanhat pahvisetkortit

Aikaisempina vuosina on sarjakortteina ollut pahvisiakortteja. Nämä kortit poistuvat käytöstä. Ohjaaja viestii asiakkaalle henkilökohtaisesti muutoksesta sekä antaa tarkemmat ohjeet. Vanhojen sarjakorttien muutos tapahtuu tammikuun 2024 aikana.

Sarjakortti alehinnalla

Opiskelija tai eläkeläinen voi ostaa -10% hintaisen sarjakortin, kun on näyttänyt ja todistanut ohjaajalle oikeuden ostoon opiskelija- tai työeläkekortilla.

Sarjakortit liikuntaedulla

Valitettavasti varausjärjestelmässä ei ole liikuntaetu maksuvalintaa.

Liikuntaetu maksun voit suorittaa salilla tai etänä. Etä maksusuorituksen jälkeen ilmoitathan meille sähköpostitse, minkä kortin haluat maksaa. Ohjaaja tarkastaa maksun saapumisen perille ja lisää manuaalisesti harjoituskerrat käyttäjätilille.

Mikäli liikuntaedun saldo jää vajaaksi vaaditusta summasta tulee loppuosa maksaa esim. Mobilepay tai tilisiirtona. Mikäli sinulla ei ole varausjärjestelmän käyttäjätiliä, voit luoda sen tästä.

Pilates Studio Hyväolosta voit ostaa sarjakortteja liikutaetuja käyttäen verkkokaupasta.

Sarjakortti verkkokaupasta

Sarjakortin voit ostaa myös verkkokaupasta. Maksusuorituksen jälkeen tulee asiakaspalvelun sähköpostiin ilmoitus minkä kortin tai oston olet maksanut. Maksun saapumisen jälkeen ohjaaja lisää manuaalisesti maksetun summan käyttäjätilille valittuna tuotteena.

Verkkokaupasta voit ostaa sarjakortin myös Epassin ja Smartun liikuntaedulla. Huomaathan, että verkkokauppa ei ole yhteydessä ajanvarausjärjestelmäämme, eli jos sinulla ei ole vielä tiliä ajanvarausjärjestelmässämme käy se luomassa tästä

Sarjakortti salilta

Salille tullessa voit ostaa harjoituskortteja sekä lahjakortteja. Ohjaaja on salilla voin 15 minuuttia ennen ja jälkeen tuntien. Salilla ostetun suorituksen jälkeen ohjaaja lisää manuaalisesti maksetun tuotteen käyttäjätilille.

Salilla maksuna käyvät:

  • kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit
  • käteinen
  • MobilePay (57390)
  • Smartum-, Edenred-, Tyky-setelit, virikesetelit, sekä ePassi.

Lue lisää liikuntaeduista SmartumEdenred, Epassi tai Tyky.

Peruutusohjeet

Tutustu tarkemmin tuntien peruutusohjeisiin.

Treenataan yhdessä!

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.