Tietosuojaseloste

EU:n Yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Pilates Studio Hyväolo Oy:n asiakastietorekisteri.

Asiakastietojen käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään:
– Asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
– Palaute- / yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.
– Terveystilanteeseen liittyviä tarkempia tietoja, jotta ohjaaja osaa huomioida yksilölliset tarpeet tuntisuunnittelussa.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja henkilöistä:
– Yhteydenottolomake: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite ja paikkakunta.
– Terveytietoja: onko asiakkaalle tehty leikkauksia tai onko akuutteja kiputilaja, jotka estävät liikkumista tai harjoittelua erilaisissa asennoissa.

Rekisterin tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja henkilöltä itseltään, kun hän syöttää tietonsa yhteydenottolomakkeeseen tai asiakastietolomakkeeseen kurssille sekä hierontaan tullessa.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Yhteydenottolomakkeen kautta kerätyt henkilötiedot poistetaan asian hoitamisen jälkeen, eikä niistä kerätä varsinaista henkilötietorekisteriä.

Varausjärjestelmästä asiakas voi myös itse poistaa tietonsa.

Rekisterinpitäjä ei luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille – ainoastaan tilanteessa, jossa Suomen viranomaiset niin edellyttäisivät/vaatisivat.

Tietojen poistaminen

Tiedot poistetaan henkilön vaatimuksesta.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterin pitäjälle. Rekisteröidyllä on Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste myös oikeus pyytää tietojen muuttamista tai poistamista sekä oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

Tietosuojaseloste kolmansienosapuolten sivustoilla

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. Pilates Studio Hyväolo ei vastaa tällaisten oman sivustonsa ulkopuolisten sivustojen sisällöstä tai yksityisyydensuojakäytännöistä. Suosittelemme, että tutustut huolellisesti jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

Tuntivarauskalenterin asiakasrekisteri on Visman Oy:n hallinnassa.

Visman tietosuojaseloste auttaa sinua ymmärtämään, mitä henkilötietoja Visma Oy kerää ja miksi niitä kerätään sekä kuinka niitä käsitellään, suojataan, säilytetään, vie ja poistaa henkilötietojasi.

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla voi tunnistaa sinut henkilönä. Henkilötietoja ovat esimerkiksi sähköpostiosoite, katuosoite ja puhelinnumero. Visman yksityisyydensuoja

Evästeet

Pilates Studio Hyväolo Oy käyttää sivustollaan evästeitä (cookies) kävijätilastojen seuraamiseksi ja palveluidemme parantamiseksi. Verkkosivustolla on käytössä Google Analytics -seurantaohjelmaa. Palvelu voi käyttää evästeitä, jäljitteitä ja yms. tekniikoita kerätessään ja vastaanottaessaan tietoja sivustomme kävijöistä ja käyttää näitä tietoja palvelujen tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen.
Kerätyistä tiedoista ei voi koskaan tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä. Voit halutessasi estää Google Analytics seurantatietojen antamisen evästeasetuksissa.

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.