Puistopilates

Puistopilates on sinulle mitä mainioin tapa pitää huolta itsestäsi myös kesällä. Vaikka mieli on lomamoodissa, kaipaa kroppa liikuntaa. Mielikin saa raihoittumista, kun treeni tehdään kauniissa puisto ympäristössä. Treeni paikat ovat olleet 11 vuoden ajan Järvenpään Rantapuisto ja Tuusulan Kellokoskella Carlanderin puisto Kellokosken kirkon vieressä. Puistossa on myös helppo pitää turvaväliasioita huolta .

Toimintaa läpi kesän.


Pilates Studio Hyväolon palvelut on auki läpi kesän. Puistotunneihin on oltu erityisen tyytyväisiä. Tunnille sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kesäsuunnitelmien lomassa voit helposti tulla treenaamaan vaikka extempore. Riittää, kun otat mukaan oman jumppamaton ja juomapullon.

Tunnille saa osallistua vaikka lajista ei olisi aikaisempaa kokemusta. Harjoittelupaikat ja ajat ovat olleet samat kaikki vuodet. Usea asiakas muistaa ulkoa milloin puistotunnit alkavat ja odottavat niiden alkamista innolla.

Kellokoskella treenaamme vanhan ison puun alla. On rentouttavaa tehdä selinmakuulla liikkeitä, kun näkee puun oksia, taivasta ja kuulee linnunlaulua. Mielesi varmasti lepää ja keho saa sille tärkeää liikettä.

Järvenpään Rantapuistossa järven kauneus on vieressä. Paikan löydät helposti keltaisten Kolmisointu kaarien läheisyydestä.

Sateen sattuessa treenit siirretään sisätiloihin Pilates Studio Hyväolon salille. Tunteihin liittyviä muutoksia voit seurata facebook-sivulta.

Kaverin kanssa voit ostaa puistotunnille yhteisen sarjakortin. Useat haluavat treenata ja viettää aikaa yhdessä harjoituksen lomassa. Sarjakortti on käytettävissä sekä Järvenpäässä ja Kellokoskella. Iloitsen nähdessäni treenaajia myös kesällä ja ehdimme vaihtaa kuulumisia ennen tuntia.

Kesän aikana opit varmasti kaikki pilateksen perusteet. Harjoittelua voit jatkaa syyskaudella pilates-salilla. Kurkkaa viikkoaikataulun tarjonta.

Puistopilates aikataulu

Tunnit on kesällä ajalla 31.5. – 24.8.2022 seuraavasti.

Järvenpään Rantapuisto ti 19.00 – 20.00 ja ke 11.00 – 12.00.
Kellokoski Kirkon vieressä Carlanderin Puisto ke 19.00 – 20.00

Hinta 14€ kerta tai 10 kertaa 120€. Sarja kortti on voimassa 31.5.-31.8.
Maksuna käy käteinen, kortit, mobilepay (0400 818 368) sekä kaikki liikuntaseteli vaihtoehdot.

Nähdään puistossa 😃

Tutustu pilatesharjoitteluun.