Puistopilates

Puistopilates tunnit pidetään kesäisin Järvenpäässä ja Kellokoskella. Mukaan tarvitset jumppa alustan ja juomapullon. Ensikertaiset ovat tervetulleita mukaan tunnille.
Puistopilates tunneille mukaan tarvitset jumppa-alustan ja juomapullon. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua. Maksu hoituu monella tapaa paikan päällä tai voit ostaa sarjakortin etukäteen verkkokaupasta.

Puistopilates on sinulle mitä mainioin tapa pitää huolta itsestäsi myös kesällä. Vaikka mieli on lomamoodissa, kaipaa kroppa liikuntaa. Mielikin saa raihoittumista, kun treeni tehdään kauniissa puisto ympäristössä. 😃

Toimintaa läpi kesän.

Pilates Studio Hyväolon palvelut on auki läpi kesän. Tunteihin on oltu erityisen tyytyväisiä. Tunnille sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kesäsuunnitelmien lomassa voit helposti tulla treenaamaan vaikka extempore. Riittää, kun otat mukaan oman jumppamaton ja juomapullon.

Tunnille saa osallistua vaikka lajista ei olisi aikaisempaa kokemusta. Harjoittelemalla opit kyllä.

Puistopilates aikataulu

Tunnit on kesällä ajalla 30.5. – 23.8.2023 seuraavasti.

Tiistaina 22.8. pidetään sateen vuoksi tunti salilla, joka alkaa jo kello 18.30-.

Järvenpään Rantapuisto ti 19.00 – 20.00 ja ke 11.00 – 12.00.
Kellokoski Kirkon vieressä Carlanderin Puisto ke 19.00 – 20.00

Hinta 14€ kerta tai 10 kertaa 120€. Sarja kortti on voimassa kyseisen kesäkauden.
Maksuna käyvät käteinen, kortit, mobilepay sekä kaikki liikuntaseteli vaihtoehdot.

Kellokoskella treenaamme vanhan ison puun alla. On rentouttavaa tehdä selinmakuulla liikkeitä, kun näkee puun oksia, taivasta ja kuulee linnunlaulua. Mielesi varmasti lepää ja keho saa sille tärkeää liikettä.

Järvenpään Rantapuistossa järven kauneus on vieressä. Paikan löydät helposti keltaisten Kolmisointu kaarien läheisyydestä.

Sateen sattuessa treenit siirretään sisätiloihin Pilates Studio Hyväolon salille. Tunteihin liittyviä muutoksia voit seurata facebook-sivulta.

Kaverin kanssa voit ostaa puistotunnille yhteisen sarjakortin. Useat haluavat treenata ja viettää aikaa yhdessä harjoituksen lomassa. Sarjakortti on käytettävissä sekä Järvenpäässä ja Kellokoskella.

Kesän aikana opit varmasti kaikki pilateksen perusteet. Harjoittelua voit jatkaa syyskaudella pilates-salilla. Kurkkaa viikkoaikataulun tarjonta.

Nähdään puistossa 😃

Tutustu pilatesharjoitteluun.

Puistopilates kuvia vuosien varrelta Järvenpäässä ja Kellokoskella.

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.