Kurssit lisäävät tarkkuutta harjoitteluun ja antaa sinulle enemmän hyvää oloa ☺️ . Kurssit on näkyvissä ja varattavissa ajanvarauskalenterissa.

Vanhempi & vauva kurssi

Pidä itsestäsi hyvää huolta! Vanhempi & vauva pilateskurssilla keskitytään erityisesti vanhemman hyvinvointiin yhteisellä hetkellä.
Pilatestunnilla vanhemmat keskittyvät pilatesharjoitteluun vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan vauva-arjen ongelma kohtia mm. hartiaseudussa, selän kunnossa ja mahdolliseen erkaumaan liittyvissä asioissa. Tunnit sopivat vasta alkajalle tai jo pilatesta harrastaneelle. Tunneilla tehdään perus pilatesliikkeitä.

Kurssin minimi osallistujamäärä on 4 henkilöä ja maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä. Kurssille osallistuja sitoutuu osallistumaan sovituille päiville tai korvaa tunnin muilla viikkotunneilla ilman vauvan läsnäoloa.

Aika: 20.8.-8.10. 8 kertaa. klo 10.15-11.15.
Hinta: 144 €
Varaa paikkasi kurssille

Pilates peruskurssi 18.9.-19.9.2021

Aloita pilatesharjoittelu nyt ja ota perusteet haltuun! Oletko uusi harrastaja, haluat hioa perustaitojasi tai ystäväsi on puhunut pilatesharjoittelun kokeilemisesta? Tule pilates peruskurssille, jossa osallistuja saa pienryhmässä käytännön harjoittelulla valmiudet aloittaa lajin treenaamisen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta! Mukaan tarvitset ison pyyhkeen ja rennot treenivaatteet. Liikumme sukkasin tai paljain jaloin. Muut tarvittavat välineet ovat salilla valmiina. Ennen kurssia lähetän tarkempia tietoja sähköpostitse. Kursseja pidetään kaksi joiden kurssisisältö on sama.

Aika: la 10.10. klo 11.00-13.00
Hinta: 42 € Maksu maksetaan paikan päällä.
Ohjaaja: Minja
Varaa paikkasi kurssille

Selkä kuntoon kurssi 9.10.2021

Huolehdi selästäsi. Selkä kuntoon kurssilla tehdään harjoituksia joilla pääset vahvistamaan ja kuntouttamaan selkääsi. Kankea ja heikko selkä saattaa rajoittaa arkea ja elämää. Tämän kurssin tavoitteena on oppia hoitamaan ja ennalta ehkäisemään selkä oireita. Opit pitämään harjoitteiden avulla selkäsi paremmassa kunnossa. Yksinkertaisten, mutta tehokkaiden liikkeiden avulla.

Aika: 9.10.2021 13.00-15.00
Hinta: 42€
Ohjaaja: Minja
Ilmoittaudu kurssille

Footbic huomio jalkoihin kurssi 9.10.2021

Footbic – Huomio jalkoihin kurssilla keskitytään jalkateräharjoittuun. Kurssilla käytetään Footbic palloja harjoitteluvälineenä. Harjoittelu aktivoi jalkaterän ja jalan lihaksia tehokkaasti.

Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jalkojen hyvinvoinnista ja moninaisemmista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja joka puolella kehoa – ei siis vain alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Aika: 9.10. 11.00-12.30 1,5h
Hinta: 32 €. Maksu maksetaan paikan päällä.
Ohjaaja: Minja
Varaa paikkasi kurssille

Katso video Footbic harjoittelusta

Ota yhteyttä ja autan sinua hyvinvointiin liittyen https://www.pilatesstudiohyvaolo.fi/ota-yhteytta/