Kurssit lisäävät tarkkuutta harjoitteluun ja antaa sinulle enemmän hyvää oloa ☺️ . Kurssit on näkyvissä ja varattavissa ajanvarauskalenterissa.

Vanhempi & vauva kurssi

Pidä itsestäsi hyvää huolta! Vanhempi & vauva pilateskurssilla keskitytään erityisesti vanhemman hyvinvointiin yhteisellä hetkellä.
Pilatestunnilla vanhemmat keskittyvät pilatesharjoitteluun vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan vauva-arjen ongelma kohtia mm. hartiaseudussa, selän kunnossa ja mahdolliseen erkaumaan liittyvissä asioissa. Tunnit sopivat vasta alkajalle tai jo pilatesta harrastaneelle. Tunneilla tehdään perus pilatesliikkeitä.

Kurssin minimi osallistujamäärä on 4 henkilöä ja maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä. Kurssille osallistuja sitoutuu osallistumaan sovituille päiville tai korvaa tunnin muilla viikkotunneilla ilman vauvan läsnäoloa.

Aika: Perjantaisin klo 10.15-11.15.
Hinta: 8 kertaa 144 €
Varaa paikkasi kurssille

Pilates peruskurssi 15.1.2022

Aloita pilatesharjoittelu nyt ja ota perusteet haltuun! Oletko uusi harrastaja, haluat hioa perustaitojasi tai ystäväsi on puhunut pilatesharjoittelun kokeilemisesta? Tule pilates peruskurssille, jossa osallistuja saa pienryhmässä käytännön harjoittelulla valmiudet aloittaa lajin treenaamisen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Mukaan tarvitset ison pyyhkeen ja rennot treenivaatteet. Liikumme sukkasin tai paljain jaloin. Muut tarvittavat välineet ovat salilla valmiina. Ennen kurssia lähetän tarkempia tietoja sähköpostitse. Kursseja pidetään kaksi joiden kurssisisältö on sama. Mikäli peruskurssi aika ei sovi sinulle voit tulla pilates startille yksityistunnille ohjaajan kanssa. Lue lisää

Aika: la 15.1. klo 11.00-13.00 tai la 5.3. klo 11.00-13.00
Hinta: 45 € Maksu etukäteen mobilepay tai yrityksen tilille.
Ohjaaja: Minja
Varaa paikkasi kurssille

Mikäli peruskurssiajat eivät sovi sinulle voit osallitua pilates startille ohjaajan kanssa. Pilates startti kurssi sisältää yhden 60 min yksityistunti + 2 kertaa 60 min ryhmätuntia. Hinta on 95€. Varaa aika soittamalla Minjalle 0400 818 368.

Ota yhteyttä ja autan sinua hyvinvointiin liittyen https://www.pilatesstudiohyvaolo.fi/ota-yhteytta/