Puisto pilates-tunnit

Puisto pilates-tunnit on sinulle mitä mainioin tapa pitää huolta itsestäsi myös kesällä. Vaikka mieli on lomamoodissa, kaipaa kroppa liikuntaa. Mielikin saa raihoittumista, kun treeni tehdään kauniissa puisto ympäristössä. Treeni paikat ovat olleet 11 vuoden ajan Järvenpään Rantapuisto ja Tuusulan Kellokoskella Carlanderin puisto Kellokosken kirkon vieressä. Puistossa on myös helppo pitää turvaväliasioita huolta 👌.

Toimintaa läpi kesän.


Pilates Studio Hyväolon palvelut on auki läpi kesän. Puisto pilates-tunneihin on oltu erityisen tyytyväisiä. Tunnille sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kesäsuunnitelmien lomassa voit helposti tulla treenaamaan vaikka extempore. Riittää, kun otat iloisen mielen, maton ja juomapullon mukaan.
Treffataan Järvenpäässä keltaisen Kolmisoinnun lähellä ja Kellokoskella kirkonviereissä puistossa.

Tunnille saa osallistua vaikka lajista ei olisi aikaisempaa kokemusta. Harjoittelupaikat ja ajat ovat olleet samat kaikki vuodet. Usea asiakas muistaa ulkoa milloin puistotunnit alkavat ja odottavat niiden alkamista innolla.

Kellokoskella treenaamme vanhan ison puun alla. On rentouttavaa tehdä selinmakuulla liikkeitä, kun näkee puun oksia, taivasta ja kuulee linnunlaulua. Mielesi varmasti lepää ja keho saa sille tärkeää liikettä.

Järvenpään Rantapuistossa järven kauneus on vieressä. Paikan löydät helposti keltaisten kaarien läheisyydestä.

Sateen sattuessa treenit siirretään sisätiloihin Pilates Studio Hyväolon salille. Tunteihin liittyviä muutoksia voit seurata facebook-sivulta.

Kaverin kanssa voit ostaa puistotunnille yhteisen sarjakortin. Useat haluavat treenata ja viettää aikaa yhdessä harjoituksen lomassa. Sarjakortti on käytettävissä sekä Järvenpäässä ja Kellokoskella. Iloitsen nähdessäni treenaajia myös kesällä ja ehdimme vaihtaa kuulumisia ennen tuntia.

Kesän aikana opit varmasti kaikki pilateksen perusteet. Harjoittelua voit jatkaa syyskaudella pilates-salilla. Kurkkaa viikkoaikataulun tarjonta.

Puisto pilates-tuntien aikataulu

Tunnit alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja päättyvät elokuun lopulla, kun koulut alkavat.

Tulevana kesä 2023 puistotunnit ovat ajalla 30.5. – 23.8.

Järvenpään Rantapuisto ti 19.00 – 20.00 ja ke 11.00-12.00
Kellokoski Kirkon vieressä Carlanderin Puisto ke 19.00 – 20.00

Hinta 14€ kerta tai 10 kertaa 120€. Sarja kortti on voimassa kyseisen kesän.
Maksuna käy käteinen, kortit, mobilepay sekä kaikki liikuntaseteli vaihtoehdot.

Nähdään puistossa 🤗
terkuin Minja

Tutustu pilatesharjoitteluun.

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.