Syyslomaviikolla treenataan

Syyslomaviikolla Pilates Studio Hyväolossa treenataan salilla ja online normaaliaikataulun mukaan.

Syyslomaviikolla (16.10.–22.10.2023) treenataan salilla ja online normaalisti aikataulun mukaan. 👍

Itsestä huolehtiminen ja säännöllinen treenaaminen ovat tärkeitä elämäntapoja, jotka tuottavat lukusia hyötyjä. Erityisesti loma-aikana on erinomainen aika kiinnittää huomiota terveyteen ja hyvinvointiin. Tässä sinulle viisi terveyshyötyä, miksi kannattaa pitää itsestä hyvää huolta, rutiineista kiinni ja treenata.

  1. Fyysinen kunto ja energiataso: Säännöllinen liikunta auttaa ylläpitämään ja parantamaan fyysistä kuntoa. Loman aikana on mahdollisuus omistaa aikaa treenaamiseen ilman kiireitä ja työstressiä. Lomalla on helppoa osallistua mistä vain etänä online-tunnille. Kunhan sinulla on kännykkä tai tietokone mukana. Treenin aikana lisäämme energiatasoja, mikä auttaa nauttimaan lomasta täysillä.
  2. Stressin hallinta: Lomat voivat olla stressaavia monille ihmisille, erityisesti jos matkusteluun tai suurten tapahtumien järjestämiseen liittyy paineita. Säännöllinen liikunta auttaa hallitsemaan stressiä, vapauttamaan endorfiineja ja parantamaan mielialaa. Tämä auttaa sinua rentoutumaan lomasta liiallista jännitystä. Pilates-tunnin yhteydessä rauhallinen hengittäminen auttaa laskemaan sydämen sykettä ja tällöin rentouttamaan kehoa. 👉 Lue myös artikkeli rentoutumisesta.
  3. Painonhallinta: Loma-aika liittyy usein herkutteluun ja ruokailun nauttimiseen. Liikunta auttaa pitämään painon hallinnassa ja ehkäisemään ei-toivottua painonnousua. Se myös nopeuttaa aineenvaihduntaa, mikä tarkoittaa, että voit nauttia lomaherkuista ilman syyllisyyttä.
  4. Henkinen hyvinvointi: Treenaaminen ei ole vain fyysistä, vaan se vaikuttaa myös henkiseen hyvinvointiin. Se antaa mahdollisuuden irrottautua arjen stressistä ja antaa aikaa itselleen. Useammat asiakkaat kertovat, että pilates-tunnilla on omat aivot ”narikassa” kun ei itse tarvitse ajatella tekemisiä. Kuuntelee ja tekee ohjaajan ohjeen mukaan.
    Loman aikana voit kokeilla erilaisia liikuntamuotoja ja nauttia ulkoilusta, mikä voi parantaa mielenrauhaa ja itsetuntoa.
  5. Pidemmän aikavälin terveyshyödyt: Loman aikana tapahtuva liikunta ei tuo vain hetkellisiä etuja, vaan se vaikuttaa myös pitkällä aikavälillä terveyteen. Säännöllinen treenaaminen vähentää riskiä sairastua kroonisiin sairauksiin, kuten sydänsairaudet, diabetes, osteoporoosi tms. Näin voit investoida tulevaisuuden terveyteesi lomien aikana.

Nähdään tunnilla ja voi hyvin 😃

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.