Hieronta

Teen klassista- ja urheiluhierontaa. Lisäksi osaan taidot faskia käsittelyyn ja teippaukseen. Varaat ajan kätevästi laittamalla WhatsAppia tai soittamalla numeroon 0400 818 368.

Hinta

Hieronta maksaa 60 minuutti 64€ tai 5 kertaa 295€.
Eläkeläiset ja opiskelijat saavat -10% alennuksen.

Tarkempaa tietoa

Klassinen ja urheiluhieronta on hoitotapahtuma, jossa käsin suoritetuilla erilaisilla hierontaotteilla tai venytyksillä pyritään rentouttamaan kipeytyneitä ja kiristyneitä lihaksia. Hieronnalla edistetään ja autetaan lihaksia myös palautumaan. Hieronta lisää aineenvaihduntaa lihaksissa. Veren ja nestekierron lisääntyminen on edellytys kaikelle paranemiselle. Käsittelyssä otetaan myös huomioon yksilöllinen kokonaisuus kuten asiakkaan kunto ja elämäntilanne.

Faskia käsittelyssä pyritään vaikuttamaan erilaisilla käsin suoritetuilla otteilla lihaksen ja faskian toiminnallisuuteen. Hoito pyrkii ratkomaan ongelman ja vapauttamaan keho vapaaseen liikkeeseen.
Eri tekniikoilla pyritään nesteyttämään faskiaa eli lisäämään voiteluaineen määrää faskiassa ja parantamaan kalvokerrosten välistä liikettä.

Faskialla tarkoitetaan sidekudosta. Se muodostaan koko kehoon kolmikerroksisen peittävän kalvon. Se ympäröi ja yhdistää kaikkia kehon lihaksia, luita, hermoja ja elimiä. Kalvojen tehtävänä on yhdistää ja tukea lihaksia tai lihasryhmiä.

Parhaat hoitotulokset

Hoitojen lisäksi asiakas saa usein ohjeita etenemiseen tai tilanteen tarkkailuun. Omatoimiset liikehallintaharjoitteet ja venyttelyt luovat nopeutta tilanteen hallintaan.

Parhaan tuloksen saat hyvinvointiisi yhdistämällä hieronnat ja pilatestunnit. Pilatesharjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, palautumista, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja hengitystekniikkaa.
Varaa paikka tunnille

Hierontaetu käyttöön hyvinvoinnin tueksi 👍

Vedä suu messingille ja maksa hieronta Smartum tai E-passi hierontaedulla.

Lue lisää palveluista
 https://www.smartum.fi/tuotteet/smartum-hierontaetu/

https://www.epassi.fi/fi/tyonantajalle/artikkelit/epassi-hyvinvointi-hierontaetu

Tilaa Pilates Studio Hyväolon uutiskirje!

Käsitellään…
Tervetuloa! Olet listalla.